You are not logged in.

Announcement

Forum database was corrupt and an old backup was restored as temporary replacement. Registrations closed until the database is recovered. Please ask questions using the Contact form

#1 09-04-2014 15:58:51

rsalomone
Contributors
Registered: 22-11-2013
Posts: 101
Website

url link on a custom tile

When I add any

<a href="...whatever link...">click me</a>   

on a "custom" tile, it shows no "content" at all. 


Example (working tile):
$tile[] = array("type"=>"custom","group"=>1,"x"=>0,"y"=>0,'width'=>1,'height'=>1,"background"=>"#000",
"url"=>"",
"content"=>
"
<div style='margin-top:30px;'>
<center>
<img src='images/picture.gif' height='60'>
</center>
</div>

"
);

Example (failing tile):

$tile[] = array("type"=>"custom","group"=>1,"x"=>0,"y"=>0,'width'=>1,'height'=>1,"background"=>"#000",
"url"=>"",
"content"=>
"
<div style='margin-top:30px;'>
<center>
<a href='linkedpage.php'><img src='images/picture.gif' height='60'></a>
</center>
</div>

"
);

The tile shows up empty.


Thoughts?

Offline

#2 09-04-2014 19:40:43

chrismaliszewski
Contributors
From: Torun, Poland
Registered: 06-05-2013
Posts: 246
Website

Re: url link on a custom tile

Remember that each tile is anchor! As far as I tested problem is in placing anchor into anchor.

Test it by yourself by copy your code and pasting it into your empty (without content) custom tile in DOM. Result will be the same as with $content equals to your code.

Go around this problem with iframes, I think - this method works (tested). But change target of <a> to target="_parent".

PS. For others, also read topic here.

Last edited by chrismaliszewski (09-04-2014 21:56:39)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB