You are not logged in.

Announcement

Forum database was corrupt and an old backup was restored as temporary replacement. Registrations closed until the database is recovered. Please ask questions using the Contact form

#1 17-04-2014 21:43:10

andreacarolinaf
Member
Registered: 17-04-2014
Posts: 3

Problem with SubNavWrapper

Hello,

My problem is sometimes the subnav is displayed in the contentWrapper, it doesn't seems to be a pattern when it changes, using exactly the same links sometimes it is showed in the SubNavWrapper and sometimes in the contentWrapper. But every time I reloaded the page it moves to the contentWrapper.

Thank you in advantage for your help

Andrea

Offline

#2 18-04-2014 09:15:57

chrismaliszewski
Contributors
From: Torun, Poland
Registered: 06-05-2013
Posts: 246
Website

Re: Problem with SubNavWrapper

First guess: do you mean something like behavious when there is parameter 'p' in address, i.e. ?p=websites? In this case I have subNav moved a bit down that is should be.

Both sides (#!/STH and ?p=STH) are build in different way and it's the cause:
#!/STH:

<div id="wrapper">
	<div id="centerWrapper">
		<div id="tileContainer">...</div>
		<div id="subNavWrapper">
			<div id="subNav">
				<a href="URL">...</a>
				...
			</div>
		</div>
		<div id="contentWrapper">
			<div id="content">
				...
			</div>
		</div>
	</div>
	<footer>
		...
	</footer>
</div>

while ?p=STH

<div id="wrapper">
	<div id="centerWrapper">
		<div id="subNavWrapper"></div>
		<div id="contentWrapper">
			<div id="content">
				<div id="subNavTemp">
					<div id="subNav">
						<a href="URL">...</a>
						...
					</div>
				</div>
				[CONTENT]
			</div>
	        </div>
	</div>
	<footer>
		...
	</footer>
</div>

which causes difference in displaying page in wrong way.

Can you confirm that in this case you have your problem or in other cases also?

Last edited by chrismaliszewski (18-04-2014 09:16:59)

Offline

#3 21-04-2014 21:20:33

andreacarolinaf
Member
Registered: 17-04-2014
Posts: 3

Re: Problem with SubNavWrapper

Thank you for your answer chrismaliszewski,

When I use http://www.automatizacionysistemas.com/ … /servicios sometimes it works, but if you click refresh, it changes, the subnav is displayed in the contentWrapper. I tried http://www.automatizacionysistemas.com/ … =servicios but it said We're sorry sad
the page you're looking for is not found.

Offline

#4 21-04-2014 22:19:32

chrismaliszewski
Contributors
From: Torun, Poland
Registered: 06-05-2013
Posts: 246
Website

Re: Problem with SubNavWrapper

"We're sorry" problem: I'm guessing that problem is in config/pages.php in $pageTitles array for $pageTitles['servicios'] that you use some special signs or there is problem in title which coudn't be recognized when ?p address is called. I do not have time now, but maybe sb else will try to help you with that.

SubNavWrapper problem: I'm leaving tomorrow for a couple of days so I won't be able to help you now, but if nobody help during this time, I'll try to find something on Thursday evening/Friday morning.

Offline

#5 22-04-2014 01:34:22

andreacarolinaf
Member
Registered: 17-04-2014
Posts: 3

Re: Problem with SubNavWrapper

Well, I don't think the problem is with $pageTitles array because it works with #!/. I'll wait for you if nobody help me meanwhile. Thank you.

Offline

#6 22-04-2014 08:26:28

Thomas
Administrator
Registered: 10-03-2013
Posts: 897

Re: Problem with SubNavWrapper

It looks like there is some config error (do you have an .htaccess file?)

The file themes/theme_default/theme.css gets interpreted as a Javascript file (instead of css) and throws an error, which blocks the correct placement of the subnavwrapper.

But I can't figure out why that is seen like that. Maybe it's something in the file .htaccess. If you wish, you can send your source to me and I can test on my local server here to see if it's a server config error or something else.

The ?p fault is also very strange. Maybe that's also the config.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB