You are not logged in.

Announcement

Forum database was corrupt and an old backup was restored as temporary replacement. Registrations closed until the database is recovered. Please ask questions using the Contact form

#1 11-05-2014 10:41:23

chrisly
Contributors
From: Germany
Registered: 05-05-2013
Posts: 80
Website

bugged label when using desc on img tile

hey thomas,
just saw it some min ago... it looks like that the label is bugged when you use a desc in a img tile as well.

you can see it here, guess its extremly easy to fix angel

http://chrisly.org/#&my-bike

Offline

#2 11-05-2014 11:35:13

Thomas
Administrator
Registered: 10-03-2013
Posts: 897

Re: bugged label when using desc on img tile

I don't see anything special. Browser?

Offline

#3 11-05-2014 22:19:06

chrisly
Contributors
From: Germany
Registered: 05-05-2013
Posts: 80
Website

Re: bugged label when using desc on img tile

the label text overlapps into the description... tested with ff, chrome, iex

Pic

Last edited by chrisly (12-05-2014 10:26:26)

Offline

#4 14-05-2014 20:02:38

chrisly
Contributors
From: Germany
Registered: 05-05-2013
Posts: 80
Website

Re: bugged label when using desc on img tile

hey thomas,
you see what i mean in my last post?

Offline

#5 14-05-2014 20:14:43

Thomas
Administrator
Registered: 10-03-2013
Posts: 897

Re: bugged label when using desc on img tile

Yes, sorry, I totally forgot to post the "fix".

in file css/tiles.css, line 135
replacing

.tileImg>.tileLabelWrapper>.tileLabel.bottom{
    bottom:-2px;
}

by

.tileImg>.tileLabelWrapper>.tileLabel.bottom{
    bottom:2px;
}

fixes it for me. But it's strange that it was set to -2, there should have been a reason for that.

Offline

#6 15-05-2014 12:06:15

chrisly
Contributors
From: Germany
Registered: 05-05-2013
Posts: 80
Website

Re: bugged label when using desc on img tile

works perfectly as allways, thanks!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB